Reise informasjon

Vi ønsker alle våre pasienter som bestiller time hos oss en komfortabel reise og en smidig behandlingsopplevelse. Vi har utviklet en omfattende reisepakke for å sikre at du kan fokusere på din hårrestaureringsreise, mens vi tar oss av alle detaljer.

 

Før avreise
 • 1. Valg av Reisedato

  Når du har fullført en omfattende konsultasjon med vårt erfarne team, gir vi deg muligheten til å velge dine egne reisedatoer. Dette gir deg fleksibilitet til å planlegge reisen i henhold til dine preferanser.

 • 2. Bestilling av flybillet og Hotell

  Når du har fullført en omfattende konsultasjon med vårt erfarne team, gir vi deg muligheten til å velge dine egne reisedatoer. Dette gir deg fleksibilitet til å planlegge reisen i henhold til dine preferanser.

 • 3. Reisedokumenter og Informasjon

  Når reisedatoen nærmer seg, vil du motta dine reisedokumenter, inkludert flybillett og hotellbekreftelser. Du vil også motta detaljert informasjon om selve behandlingen og reiseprosessen.

Helseveileder - Sadik Durna
Profesjonell Hårtransplantasjonstjeneste Få ditt eget hår tilbake Naturlig utseende |
Vårt mål er å gjøre reisen din så sømløs som mulig, og derfor tilbyr vi spesialtilpasset transport fra flyplassen til ditt overnattingssted og klinikk. Her er hvordan det vil skje:
 • 4. VIP Transport ved Ankomst

  Ved ankomst til Istanbul flyplass, vil du oppleve førsteklasses service med vår VIP-transport. Før du reiser, vil du motta en detaljert video som viser deg nøyaktig hvor du skal møte vårt dedikerte team på flyplassen. De vil være tydelig merket og klare til å ønske deg velkommen.

 • 5. Ankomst til Ditt Overnattingssted

  Når du ankommer ditt valgte hotell, vil reservasjonen din allerede være bekreftet og klargjort. Du har mottatt all nødvendig informasjon om innsjekkingstidspunktet på dine reisedokumenter, så du kan komfortabelt gå til rommet ditt og slappe av.

 • 6. Personlig Veiledning

  Vår dedikerte koordinator for din tur, Sadik Durna, vil være tilgjengelig for å veilede deg gjennom hele reiseprosessen. Han er godt kjent med alle aspekter av din reise og behandling, og du kan stille ham alle spørsmål du måtte ha. Vi er her for å sørge for at du føler deg trygg og komfortabel gjennom hele din hårrestaureringsreise.

 • 7. Behandlingsdag

  Ved ankomst til hotellet vil du bli møtt i resepsjonen, hvor du vil bli eskortert av Sadik til vår klinikk, som ligger i nærheten av hotellet. Den første behandlingsdagen vil inneholde en grundig konsultasjon, medisinsk undersøkelse, blodanalyse og deretter vil du bli forberedt for selve behandlingen.

 • 8. Etter behandlingen

  Etter at behandlingen er fullført, vil du få en hodebandasje som skal bæres til dagen etter. På den påfølgende dagen vil du komme til klinikken for en etterkontroll og hårvask. Du vil også få med deg nødvendige medisiner og detaljerte instruksjoner for videre stell.

 • 9. Kontrolldagen

  På kontrolldagen vil bandasjen bli fjernet, og du vil motta ytterligere instruksjoner om omsorg for den transplanterte hårsekkene. Det vil også være en grundig hårvask, og du vil bli veiledet om hvordan du skal utføre denne prosessen i de første ti dagene. Etter dette vil bilder av resultatet bli tatt, og hele prosessen tar omtrent to timer. Resten av dagen er din fri til disposisjon.

 • 10. Avreisedagen

  Dagen før avreise vil du motta informasjon om tidspunktet for henting fra hotellet av vår henteservice, slik at du kan komme til flyplassen i god tid. Vi ønsker deg en behagelig reise tilbake til Norge. Vær oppmerksom på at det er viktig å følge våre regler og vilkår nøye etter hårtransplantasjonen for å unngå eventuelle problemer med de transplanterte hårene i etterkant.