Om oss

Tyrkia Hårklinikken er en ledende aktør innen hårtransplantasjon og har levert kvalitetsbehandlinger i Istanbul siden 2013. Vi har et omfattende samarbeid med Estetikk International, en anerkjent og velrenommert samarbeidspartner. Vi har nøye valgt ut de beste kirurgene og klinikkene som er utstyrt med toppmoderne teknologi, og som kan gi deg sikre og tilfredsstillende resultater.

Vi forstår at hårtap kan være en kilde til bekymring og tap av selvtillit for mange. Vi tilbyr trygge, enkle og rimelige behandlinger for å hjelpe deg med å gjenopprette håret ditt og selvtilliten din. Vi er stolte av å kunne tilby en mer prisgunstig løsning sammenlignet med det som tilbys i Norge.

Vårt erfarne team består av dedikerte fagfolk som jobber hardt for å gi deg den best mulige behandlingsopplevelsen. Vi setter stor pris på kvalitet og førsteklasses service, og sørger for at alle aspekter av din behandlingsreise, inkludert transport, overnatting og behandling, oppfyller dine behov og forventninger.

Vi ønsker å gi deg en trygg og komfortabel opplevelse, og vi jobber hardt for å gi deg det beste resultatet på vår klinikk. Velkommen til Tyrkia Hårklinikken, der vi vil gi deg den beste omsorgen og hjelpen for å gjenopprette håret og selvtilliten din.

12. Gode grunner for å velge Tyrkia Hårklinikken
 1. Erfaring og ekspertise: Vi har levert hårtransplantasjonstjenester i Istanbul siden 2013, og samarbeider med noen av de mest erfarne og kvalifiserte kirurgene og klinikkene i bransjen.

 2. Sammarbeid med anerkjente partnere: Vi har et tett samarbeid med anerkjente partnere som Estetikk International, som har en lang historie med vellykkede hårtransplantasjoner.

 3. Rimelige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser for våre høykvalitets tjenester, noe som kan gi betydelige besparelser for norske pasienter som ofte betaler høye priser i Norge.

 4. Kundetilfredshet: Vi er opptatt av kundetilfredshet og ønsker å levere behandlinger av høyeste kvalitet for å sikre at våre kunder er fornøyde med resultatene.

 5. Tilpassede behandlingsplaner: Vi skreddersyr behandlingsplaner som er spesialtilpasset hver enkelt pasient, basert på deres individuelle behov og ønsker.

 6. Komfortabel behandlingsreise: Vi legger stor vekt på å gi våre pasienter en behagelig og stressfri behandlingsreise, som inkluderer alt fra transport til overnatting og selve behandlingen.

 7. Utmerket kundeservice: Vårt erfarne team er dedikert til å gi deg den beste kundeservicen, med støtte og veiledning gjennom hele behandlingsreisen.

 8. Kvalitetsbehandlinger: Vi bruker den nyeste teknologien og metodene for hårtransplantasjon, og utfører alle behandlinger i henhold til internasjonale standarder og retningslinjer.

 9. Minimal risiko: Våre behandlinger har minimal risiko for komplikasjoner, og våre erfarne kirurger vil alltid sørge for å utføre behandlingen på en trygg og effektiv måte.

 10. Etterbehandling: Vi følger opp våre pasienter etter behandlingen for å sikre at de er fornøyde med resultatene og at helbredelsesprosessen går som den skal.

 11. Enkel planlegging: Vi gjør det enkelt for deg å planlegge din behandlingsreise med en enkel bookingprosess og et dedikert team som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 12. Høy grad av anonymitet: Vi tilbyr våre kunder en høy grad av anonymitet, slik at de kan føle seg trygge og beskyttet under hele behandlingsreisen.