Betalingsinformasjon

Vi i Tyrkia Hårklinikken ønsker at betalingsprosessen skal være trygg for din del, slik at du kan være sikker på at behandlingsprosessen blir gjennomført som avtalt.

Betalingsplanen er som følger:

 1. Du vil motta en faktura på 18 000 kr fra oss før avreise. Dette er for å sikre din behandlingsdato og reservasjon. Siden vi ordner flybillett, transport, og hotellopphold på forhånd, er vi nødt til å ta en sikkerhet for at du kan bestille en behandling hos oss.

 2. Det gjenværende beløpet for behandlingen vil bli betalt på klinikken når du møter opp på behandlingsdagen. Dette beløpet er 12 000 kr, og det kan kun betales i euro, som tilsvarer 12 000 kr. Ca-beløpet vil avhenge av valutakursen på betalingsdagen. Du kan sjekke kursen via din bank eller på nettet på betalingsdatoen for å få det nøyaktige beløpet i euro. Betalingen kan gjøres enten med kort eller kontant på klinikken. Hvis du foretrekker å betale med kort, kan det påløpe kortgebyrer, terminalgebyrer, og valutakursendringer i henhold til bankens vilkår, som ikke belastes oss.

  Alle betalinger vil bli kvittert, og du vil få en egen kvittering for betalingen din.

Den avtalte prisen, som er 30 000 kr, skal betales som følger:

 • 18 000 kr i Norge med faktura før vi kan bestille dine reservasjoner.
 • Det gjenværende beløpet betales i Tyrkia på klinikken.

Årsaken til at betalingen er delt opp i to deler, er fordi vi dessverre ikke kan refundere hele beløpet hvis du velger å betale 30 000 kr på en gang. Dette er i tilfelle det skulle være kansellering, mistet flyet, sykdom eller andre årsaker. Når du betaler 18 000 kr, kan vi refundere alt, bortsett fra flybilletten som er betalt, og hotelloppholdet, hvis det skulle oppstå at du ikke kan reise.

Det er imidlertid forholdsregler for refusjon av penger. Disse inkluderer:

 • Alvorlig sykdom som hindrer deg i å reise.
 • Dødsfall i familien.
 • Sykt barn.
 • Ulykke.
 • Innleggelse på sykehus i Norge.

For at refusjonen skal være gyldig, krever vi en bekreftelse fra din lege eller annen relevant dokumentasjon som bevis på at refusjonen skal godkjennes.

Vi ønsker å sikre at betalingsprosessen er transparent, trygg, og enkel for våre pasienter. Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere veiledning angående betaling, er vårt team alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med dette viktige aspektet av din hårrestaureringsreise.

Vi tilbyr flere praktiske betalingsalternativer for din bekvemmelighet

 • 1. Vi sender faktura

  Du betaler 18 000 kr i Norge ved hjelp av en faktura før vi kan gjøre reservasjonene for deg.

 • Tilsendt reise dokumenter

  Vi tilsender deg reisedokumentene etter at fakturaen er betalt.

 • Resterende beløp betales

  Resterende beløp på 12 000 kr betales i Tyrkia på klinikken.

 • Betalingsmuligheter

  1. Kortbetaling: Vi aksepterer betaling med kreditt- eller debetkort. Vennligst merk at det kan påløpe kortgebyrer, kortterminalgebyrer og valutakursendringer fra din bank, som ikke belastes oss.
  2. Kontantbetaling: Du har også muligheten til å betale kontant på klinikken i Tyrkia.
  3. Norske Kroner eller Euro: Du kan betale det gjenværende beløpet kun i euro. .