Vår Garanti

Vi forstår at beslutningen om å gjennomføre en hårtransplantasjon er en betydelig livsbeslutning. Derfor er det vår høyeste prioritet å gjøre denne prosessen så trygg og komfortabel som mulig for deg. Vi ønsker å tilby mer enn bare ord; vi ønsker å tilby en håndfast garanti som viser vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet.

Hva vår garanti innebærer:

  1. Resultatgaranti: Vi garanterer at hvis mindre enn 70% av de transplanterte hårene ikke vokser ut som forventet innen det første året etter behandlingen, vil vi tilby deg en ny behandling uten ekstra kostnad. Dette er vår måte å sikre at du oppnår de ønskede resultatene.

  2. Transporttjenester: For å gjøre din opplevelse så problemfri som mulig, vil vi sørge for transport fra flyplassen til hotellet og fra hotellet til vår klinikk ved ankomst og avreise. Dette gir deg muligheten til å fokusere på behandlingen din og velværet ditt.

  3. Kvalitetsengasjement: Vi forstår at hver eneste hårstrå er viktig for deg. Derfor er vårt løfte om å levere høykvalitetstjenester og sørge for at du oppnår de ønskede resultatene en forpliktelse vi tar på alvor.

Vi ønsker å være din pålitelige partner gjennom hele prosessen, og vårt erfarne team er her for å støtte deg. Med vår garanti ønsker vi å gi deg den tryggheten du trenger for å ta det viktige skrittet mot å gjenopprette din selvtillit og hårfylde.

Takk for at du velger Tyrkia Hårklinikken som din hårtransplantasjonsklinikk. Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Kvalitetsgaranti

Vi bruker kun de mest avanserte teknologiene og teknikkene for å sikre at våre kunder får en trygg og vellykket hårtransplantasjon.

Sikkerhet og konfidensialitet

Vi tar personvernet til våre kunder på alvor og sørger for at all informasjon som deles med oss behandles på en trygg og konfidensiell måte.

Tilgjengelighet og støtte

Vi er tilgjengelige for våre kunder hele veien gjennom hårtransplantasjonsprosessen, og tilbyr kontinuerlig støtte og veiledning for å sikre at de føler seg trygge og komfortable.