Våre ansatte

Dr. M.Haluk Hatipoğlu ​

M. Haluk Hatipoğlu Erfaren hårtransplantasjonslege M. Haluk Hatipoğlu er en anerkjent ekspert innen hårgjenoppretting med over et tiårs erfaring. Han har utført mange vellykkede hårtransplantasjoner og er kjent for naturlige og langvarige resultater. Med sitt kontinuerlige engasjement for bransjen og oppdatering av kunnskap og teknikker, er han din pålitelige partner for hårtransplantasjon.

Sadik Durna

Helsekonsulent ved Tyrkia Hårklinikken Sadık Durna er din dedikerte følgesvenn på din behandlingsreise. Han gir personlig veiledning, svarer på spørsmål og sikrer at du har en trygg og komfortabel opplevelse. Med Sadık Durna ved din side er du i trygge hender gjennom hele din hårtransplantasjonsreise.

Memet Demirbas

Memet Demirbas

Daglig leder og Eier av Tyrkia Hårklinikken

Memet Demirbas er grunnleggeren og daglig leder av Tyrkia Hårklinikken. Med mer enn 10 000 konsultasjoner bak seg, tilbyr han personlig veiledning og skreddersydde planer på norsk for en enkel og bekymringsfri hårtransplantasjon. Velg Tyrkia Hårklinikken for varige resultater og gjenopprettet selvtillit.